Η επίδραση της πρόωρης εκσπερμάτισης στη γυναίκα

στη γυναικα

Η πρόωρη εκσπερμάτιση αποτελεί τη συχνότερη στυτική δυσλειτουργία στις μέρες μας. Πως όμως βιώνει μία γυναίκα αυτή τη δυσλειτουργία;

Στα προβλήματα σεξουαλικής φύσης η γυναίκα είθισται να θεωρεί ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Σε όλα εκτός της πρόωρης εκσπερμάτισης. Στην περίπτωση αυτή η γυναίκα κατηγορεί ξεκάθαρα τον άνδρα. Η ψυχολογία και η σκέψη της περνάει από στάδια

  1. Ξάφνιασμα-αμηχανία

Η γυναίκα της οποίας ο σύντροφος παρουσιάζει πρόωρη εκσπερμάτιση στην αρχή ξαφνιάζεται. Είναι κάτι το οποίο δεν περιμένει και μόλις το βιώνει έρχεται σε αμηχανία, δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί. Σκέφτεται πως είναι καλύτερα να μην το θέσει προς συζήτηση με απώτερο σκοπό να μην φέρει το σύντροφό της σε δύσκολη θέση.

  1. Απομάκρυνση

Όταν η γυναίκα έρθει αντιμέτωπη με το πρόβλημα, νιώθει ότι απομακρύνεται βίαια από το σύντροφό της κι η σχέση «παγώνει». Η επαφή της με το σύντροφό της βιώνει ρήξη, πριν προλάβει να βιώσει την ουσιαστική ένωση.

  1. Συζήτηση-θυμός

Ύστερα από όλα αυτά που βασανίζουν τη σκέψη της, αποφασίζει ότι το επόμενο βήμα οφείλει να είναι η συζήτηση με το σύντροφό της. Αυτό σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Ο άνδρας βρισκόμενος σε άρνηση, δεν θέλει να παραδεχτεί ότι υπάρχει πρόβλημα και αυτό αυτόματα προκαλεί το θυμό της γυναίκας και την περιφρόνησή της.

Η σύντροφος του άνδρα με πρόωρη εκσπερμάτιση δεν καταφέρνει να φτάσει στην κορύφωση της ερωτικής πράξης, δεν απολαμβάνει την ερωτική συνεύρεση και με την πάροδο του χρόνου, δεν την αποζητά. Αποφεύγει τις ερωτικές κινήσεις και οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει στην ερωτική επαφή, έχοντας χάσει κάθε επιθυμία.

Η πρόωρη εκσπερμάτιση έχει σημαντικό αντίκτυπο και στη γυναίκα και η αναγνώριση του προβλήματος αποτελεί το πρώτο βήμα για την επίλυσή του. Η σύγχρονη ιατρική παρέχει λύση για κάθε πρόβλημα. Απευθυνθείτε στον εξειδικευμένο επαγγελματία και δείτε τη ζωή σας να αλλάζει.

Εμείς στη Menclinic παρέχουμε θεραπεία για την πρόωρη εκσπερμάτιση, αλλά και την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά αυτή τη δυσλειτουργία και τις συνέπειές της.