Τα πρώιμα συμπτώματα της ανδρικής ανικανότητας

energh

Η ποιότητα στη σεξουαλική ζωή είναι από τα βασικότερα κομμάτια για να διατηρήσουμε την ποιότητα ζωής μας σε καλά επίπεδα. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι άνδρες που έχουν μία ενεργή σεξουαλική ζωή είναι περισσότερο δραστήριοι αλλά και παραγωγικοί στον εργασιακό τομέα. Έτσι διατηρούν την αυτοπεποίθηση τους σε υψηλά επίπεδα, αντιμετωπίζοντας λιγότερα ψυχολογικά προβλήματα σε σύγκριση με αυτούς που η σεξουαλική δραστηριότητα δεν είναι στις προτεραιότητες τους.

Και βέβαια δεν πρέπει να παίρνουμε αψήφιστα τα προβλήματα της καθημερινότητας, τους φρενήρεις ρυθμούς της σύγχρονης ζωής, αλλά και την οικονομική αστάθεια που επικρατούν στη ζωή των περισσότερων στην εποχή που ζούμε. Όλα αυτά αποτελούν τροχοπέδη ακόμα και για τους νέους άνδρες σε ότι αφορά την στυτική τους λειτουργία, ξεκινώντας από την επιρροή τους στην ποιότητα και καταλήγοντας δυστυχώς στην ανδρική ανικανότητα. Υπάρχουν ωστόσο κάποια σημάδια τα οποία κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και εφόσον τα «ακούσουμε» πρέπει να δράσουμε ώστε να αποφύγουμε οποιαδήποτε δυσλειτουργία στη στύση.

  • Η πρωινή στύση

Κομμάτι της πρωινής ρουτίνας κάθε υγιούς άνδρα, αποτελεί μία από τις βασικότερες ενδείξεις ότι όλα δουλεύουν σωστά. Αν παρατηρείτε διαφορές στο συγκεκριμένο κομμάτι καλό θα είναι να επισκεφθείτε τον γιατρό σας για συμβουλευτική.

  • Φαντασιώσεις

Τα παιχνίδια του μυαλού πυροδοτούν με τον καλύτερο τρόπο τον σεξουαλικό μηχανισμό του άνδρα και η έλλειψή τους έχει συνδεθεί με την ανδρική ανικανότητα. Οι φαντασιώσεις είναι επιτρεπτό να μειωθούν, η ολική απώλεια τους όμως αποτελεί πρόβλημα.

  • Άγχος επίδοσης

Πολλούς άνδρες κατακλύζει το άγχος αν θα μπορέσουν να «σταθούν» στο ύψος των περιστάσεων. Βασισμένο συνήθως σε παλαιότερα βιώματα, το στρες αυτό αποτελεί τον συνηθέστερο λόγο της στυτικής ανικανότητας ενός άνδρα.

Αν λοιπόν παρατηρείτε αυτά τα σημάδια καλό θα είναι να επισκεφθείτε το γιατρό σας κι εκείνος λαμβάνοντας υπόψιν το ιστορικό σας, είναι ο κατάλληλος για να σας συμβουλεύσει ώστε τα σημάδια, να μην γίνουν συμπτώματα.